Herre arbejdstøj

Du finder nettets bedste udvalg af arbejdstøj til herrer hos Huset Arthur. Se det store udvalg her

Populære kategorier

Populære brands

Køb arbejdstøj online hos Huset Arthur

Hos Huset Arthur er vi eksperter i arbejdstøj til alle professioner. Vi forhandler flere end 15.000 varenumre fra kendte varemærker indenfor arbejdstøj som fx. Mascot Workwear, Craft, Blåkläder, FE Engel, NewWave, ID Identity, Sevens Seas, SACKit, Tranemo, Kansas og Snickers workwear.

Find et stort udvalg af arbejdstøj til mænd/herrer og til kvinder/damer på tværs af arbejdstitler - når du handler hos Huset Arthur kan du nøjes med at handle arbejdstøj ét sted. Vi er således den foretrukne leverandører af arbejdstøj, uniformer, firmatøj, reklamebeklædning, PPE, sikkerhedsudstyr og fodtøj til en række af Danmarks største og mest kendte virksomheder.

Udover at tilbyde et komplet udvalg af personligt tilpasset tøj, kan vi også tilpasse et stort udvalg af gaveartikler såsom tasker, pyntegenstande, krus, sengetøj og meget mere. Kontakt vores stilsikre og erfarne kundeteam, som kan hjælpe dig med at sammensætte den rette løsning til din virksomhed.

For at fuldende dit arbejdstøj kan du også vælge mellem fodtøj til alle brancher. Det kan være sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler fra mærker som Brynje, Cofra, Craft, Dunlop, Elten, Jalas, Mascot, SIKA og mange flere. På vores hjemmeside er det således nemt at vælge både sikkerhedssko og attraktive arbejdssko til fx. tjener- og kokkefagene, fodtøj til pleje- og klinikfagene, sportssko og sneakers, samt vandrestøvler og jagtstøvler.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og tilbud